torsdag 30. august 2007

Vi har kjøpt nytt hus!

I høst flytter vi inn i vårt nye hus på Furumo i Geithus. Det skal bli deilig å få litt større plass, noe som har vært et stort behov ganske lenge.

Nå kan mamma og pappa få et eget stort kontor, samtidig med at både Norah og Oliver får større plass i form av både større rom til de begge men også egen stue.

Huset er av typen Solbris fra Hedalm-Anebyhus, forsåvidt det første huset av denne typen bygget i Norge, og vi har alt vi trenger på 165 kvm. I tillegg får vi muligheten til å utvide med nye 20-25 kvm når vi en gang får gjort klart kontor ute i garasjens 2. etasje.

Beliggenheten er helt topp i forhold til treningsanlegg, svømmeanlegg og tur i skog og mark.

Tomten på ca. ett mål stor nok til at obligatoriske elementer som sandkasse og trampoline får plass. Derimot ser det ut til at pappa må til anskaffelse av større snøskuffe. Tror heller ikke pappa holder ut særlig lenge med den gamle trøkke-gressklipperen som er i familiens eie i dag.

Nå gjenstår det å få solgt boligen vår i Åmot. Hvor lang tid det tar er alltid vanskelig å si, men vi krysser fingrene på at det ikke kommer til å gå så lenge... Inntil salget er i boks så ligger en iskald Veuve Clicqout på vent på å bli sprettet... Har gjort avtale med Notar i dag, og forventer at boligen kommer ut for salg om en uke eller to. Tvi-tvi!

Ingen kommentarer: