søndag 21. september 2008

Egertorget matfestival - i år også

Som i fjor, reiste vi til Varlo park (Hokksund) og til Egertorget matfestival. Bestefar hadde igjen rigget stand og viste frem sine tredreie-produkter. Datoen var 7. september 2008.

Det virker som om været ikke skal være på dette arrangementets side, da vi hadde ruskevær - surt og vått i år også. Heldigvis var det opphold store deler av tiden når vi befant oss der.

Arrangementet var nokså lik fjoråret, med mange av de samme utstillerne. Det ble en del prøvesmaking her og der. Ikke alt var like godt, men mye god mat fantes. Tante Kristine tipset om at hun hadde funnet bringebær-sirup til kaffe. Nå som hele familien er eier av hver sin Nespresso-maskin er vi nærmest alle små-baristaer å regne - dette måtte prøves! (Det skal sies at vi året før hadde blitt servert en fortreffelig is-kaffe med snev av bringebærsmak på Gjøvik). Vel hjemme ble dette prøvd...skikkelig skvip. Vet ikke om vi tok for mye eller for lite i...burde vel egentlig ikke hatt noe i det hele tatt. Den har stått i kjøleskapet siden...urørt.

Barnas bondegård, som er en del av denne festivalen, var derimot bedre. Norah var på hesteryggen for første gang! I tillegg til masse forskjellige dyr og maskiner, så var gråtass-tur en slager.

Ingen kommentarer: