lørdag 20. september 2008

Resymé

Ok, nå er det snart et år siden denne bloggen sist ble oppdatert. Ikke det at det ikke har skjedd noe i familien, men etter flyttingen så har noen ting gått i "glemmboken". Nå skal det bli andre boller!

La oss fortelle oss fremover og fremheve noen høydepunkter...

I lavvo på Flannum
Den 17. desember 2007 så feiret vi 50. års dagen til Kjell langt inne i Flannumsmarka. Her er det oppsatt en romslig lavvo og en stor gapahuk. Det var bitrende kulde, men det gjorde ingenting da vi hadde bål både ute og inne i lavvoen. Nissen kom også på besøk for å hilse på de minste.

Oliver - 4 år
Den første bursdagen i nytt hus var det Oliver som sto for. Hele familien var på besøk og dagen (22. desember) ble feiret med stor ståhei på dagen hans. Dette var forøvrig den siste dagen dette året hvor ingen i familien Aamodt-Grønhovd var syke. En juleferie med mye sykdom sto for døren...

>Julen 2007
Julen ble stort sett en sykdom-stafett hvor mamma, Norah og Oliver vekslet seg i mellom om å være sengeliggende. Det hele toppet seg Nyttårsaften da pappa feiret inngangen til det nye året alene.

>Ski- og akedag på Simostranda
Den 20. januar var det ski- og akedag på Eikvang på Simostranda i regi av Mælumenga barnehage. Det skal ikke stikke under en stol at det var aking som ble det dominerende, og det var ikke mangel på gode akemuligheter. Alle besteforeldrene og onkel Hans var tilstede.

Påsken 2008
På sedvanlig vis besøkte vi Bestemor og Farfar på hytta på Dukeli i Eggedal. Været var praktfullt og snødybden ble målt til å være over 2 meter...perfekt for aking!

Til Langesund og badeland
Helgen rundt 1. mai reiste vi alle, samt tante Kristine, fetter Hans Anders og fetter Haakon til badeland i Langesund. Selv om været ute var nokså fint, bar helgen preg av det våte element.

Fetter Haakon 2 år
Den 12. mai feiret vi 2. års dagen til Haakon på gården på Skretteberg. Som tiden flyr...

17. mai
Denne dagen startet med tog i Åmot. Været viste seg ikke fra den beste siden under toget. Det bedret seg noe utover og vi reiste til Kongsberg sammen med Bestemor og Farfar for å dra på restaurant...samt å se russetog.

Teater-forestilling på Mælumenga (Olivers barnehage)
I strålende vær var det oppsatt uteforestilling i Olivers barnehage med foreldre og besteforeldre til stede. Planleggingen av forestillingen hadde pågått i lang tid, og tema var "vår verden". Oliver var i gruppen som representerte "Asia" og deltok som en tøff karate-utøver.

Mamma 33 år (hysj)
Hele "storfamilien" feiret mammas bursdag i huset i Furumoveien. Hipp hurra!

Norah 3 år
Den samme "storfamilien" var også samlet to dager senere for å feire Norahs 3. årsdag. Vår datter er en liten sangfugl og en av gavene var en musikkavspiller med mikrofon ("sånn syngegreie")...som falt i smak.

Til Langedrag - i år også
En av fjorårets store fulltreffere var tur til Langedrag. I og med at mamma ikke fikk være med på turen i fjor, hadde hun store ønsker om å dra til Langedrag i år. Den 29. juni reiste vi atter en gang og vi tok samme ruten som i fjor, hvor vi reise oppover langs Numedal og nedover igjen langs Hallingdal. Det store denne gangen var at vi så både ulv og gaupe. Faktisk så klarte Oliver nesten å putte hånden inn i gaupens gap...

På hytta i sommerferien
Et besøk hos Bestemor og Farfar på hytta i sommerferien er nærmest obligatorisk. Både Norah og Oliver elsker å være her oppe. I år så reduserte vi turen til kun å være en dagstur (da mamma og pappa fryktet repetisjon av fjorårets besøk som resulterte i null søvn om natten og påfølgende svime i flere dager i etterkant). I og med at vi kun skulle være der en dag, så hadde vi muligheten til å se an været.

Ingen kommentarer: