mandag 1. oktober 2007

Fiefar på Egertorget matfestival!

Den første dagen i september var så og si hele familien på tur til Egertorget matfestival - et arrangement på en av de større gårdene i Øvre Eiker. Dette er et årlig arrangement, men det var første gang vi hadde besøkt stedet.

En av hovedgrunnene til besøket var at Fiefar (morfar) hadde sin egen utstilling, hvor han viste frem det ene lekre tredreide produktet etter det andre. Oliver er litt over gjennomsnittet begeistret for traktorer osv. og siden Fiefar er en pensjonert bonde med masse motoriserte redskap, så har han en høy stjerne hos den vesle storebroren. Nå er hovedfokuset til Fiefar ikke lenger daglig drift av gården (som forresten tante har overtatt), men tredreiing. Under navnet Tredreieverkstedet så har han opprettet et hobbyforetak med eget verksted på gården.

Et annet stort øyeblikk var alle traktorene som man kunne prøvesitte. Eneste bakdelen med å ta barn med på ting de synes er helt topp er at det er en kamp for å få de til å stoppe. Det ble litt styr da pappa måtte si at nå får det vel være nok traktorer (Det skal sies at været ikke viste seg fra sin beste side denne dagen). Redningen ble hester! Nok en gang ville Oliver ri på disse firebeinte...og siden temaet fortsatt ikke er rideskole (men kun en ridetur), så forholder pappa seg foreløpig rolig :-)

Med på turen var også mormor, tante, Hans Anders (store-fetter), Haakon (lille-fetter), Kjell foruten mamma, pappa og Norah. Jeg tror alle sammen hadde en artig og opplevelsesrik dag.

Ingen kommentarer: