søndag 7. oktober 2007

Med junior på Gatebil Grand Prix...

Med tanke på all hesteridning det har blitt den senere tid, så tenkte pappa at det kunne vært fint å få utjevnet balansen noe. Hva er da mer passende enn biler og bråk... Allerede flere dager i forkant hadde mamma og pappa "giret" opp Oliver med å fortelle hva Gatebil Grand Prix innebar (spinning, sladding, kræsjing, bråking osv). Nå skal det sies at det muligens var overfløding; det hadde holdt i massevis å fortelle at vi skulle se på biler. Oliver er tross alt en 4-årig gutt...motordrevne kjøretøy betyr endel i den alderen.

Siden arrangementet holdt på over mange timer med masse hendelser, så stresset vi ikke med å komme oss avgårde hjemmefra. Ved ankomst Drammen travbane (som var arrangement-sted) så var det noen sekunder pappa angret akkurat på det. Det var stinnt! Noe lokalkunnskap og noe tålmodighet gjorde til at vi fikk en parkeringsplass nokså i nærheten allikevel.

Selv om pappa har vært på ulike billøp-arrangementer tidligere, så var dette første gang i regi (og under navnet) Gatebil. Her var det ikke bare billøp i ulike klasser (shortcar, crosscart, rallycross osv.), men også utstilling av ulike biler i nevnte klasser samt beste bilstereo, stylet bil osv.. Ok, skal innrømme at det var blodharry, men hva gjør man ikke for guttungen! Skal ikke stikke under en stol at pappa også koste seg...

Dagens store overraskelse, og som viser at Oliver har god smak, er da vi gikk bort til en av bodene som solgte tøffe og kule bilskilt hvor en kunne få "inngravert" sitt eget navn. Sikkert kult for en 4-åring å ha på døra til rommet sitt tenkte pappa. Etter å ha stått lenge i kø (etter andre pappaer og 4-åringer...sånn cirka) kom vi frem til disken. "Hvem synes du er kulest da Oliver? Vil du ha en sånn på døra di? Fine ikke sant?" spurte pappan hvorpå pjokken svarte umiddelbart og kontant "Det er ikke pent det der da! Kom...jeg har lyst på hamburger". Senior ble lettere forfjamset, men nokså enig. Både når det gjaldt skiltene og at smaken av hamburgere er bedre.

Ingen kommentarer: