søndag 14. oktober 2007

Norah åpner barnehage!

Jeg vet ikke hva det er med veslejenta, men hvis man tar utgangspunkt i det kjente uttrykket som Andy Warhol gjorde kjent, så har ikke hun mange minuttene igjen av "fifteen minutes of fame".

Da hun fylte ett år og nå senest da hun var to, så ble hun plukket ut som "dagens bursdagsbarn" i lokalpressen. En slik utmerkelse medfører bilde på forsiden samt større bilde blant de andre bursdagsbarna (og voksne :-)).

Sist torsdag, den 11. oktober, så var det på'n igjen! Da var det offisiell åpning av Løkkeveien barnehage, den samme barnehagen hun selv går i. Nå har det seg slik at barnehagen har vært åpen siden 15. august, men av sikkert gode grunner så hadde kommunen valgt å vente med å gjøre stas...til to måneder etter den virkelige åpningen.

Blant de fremmøtte var vara-ordfører (i ordførers fravær på fotballtur...ja, Odd Flattum ja), barnehageleder (som pappa liker veldig godt...), undervisningssjef, rådmann og vedlikeholdsleder. En skulle tro det var opprop, så godt oppmøte var det.

Ikke så rent lite stolte var mamma og pappa da vi så Norah fikk æren (sammen med vara-ordfører) av å klippe av snoren, og markere at Løkkeveien barnehage nå offisielt var åpnet. Sagt med andre ord (litt breialt, og fra en fortsatt like stolt pappa); Norah åpnet Løkkeveien barnehage! Det kan jo være en artig greie å tenke tilbake på...

1 kommentar:

Tante sa...

Lille søte tante jenta da, du er jo verdens nusseligste! Det hadde seg sånn at jeg faktisk kom til Løkkeveien like etter åpning, og det første jeg fikk høre var at de håpet at Norah kom i avisa, for hun hadde vært så flink til å klippe snor. Også hadde hun hatt kjole på og hadde vært så søt!!!!

og det er jo utrolig koselig for en stolt tante å høre - kos til Norah!